Főoldal Bradley Smoker

Bradley Smoker


 

A Bradley Smokert nagy népszerűségének köszönhetően sokan használják. Története Brit Kolumbiában két halász barátságával kezdődött, akik a hideg és forró lazac füstölést művészetté fejlesztették. Az ízeket a különböző fafajták nagymértékben befolyásolják, hiszen a végeredményt nagyrészt a füst határozza meg. Ebben a folyamatban a Bradley Smokernek kulcs szerepe van, mert minőség, megbízhatóság és állandóság kötődik a nevéhez. Ma már nem csak lazac halászok, hanem szakácsok, vadászok, vendéglősök, profi és hobbi grillezők is szívesen használják.

A Bradley Smoker titka a bradley füstölő pogácsákban rejlik, amelyek azonos mennyiségű, kemény faforgácsból állnak. A füst aromáját az égő fa fajtája határozza meg.

A Bradley Smoker 20 percenként éget el egy füst pogácsát, majd meggyújtja a következőt. Végül a vízzel teli tárolóba esik és kialszik. Óránkét átlagosan 3 pogácsát éget el, így a füstölő üzemköltsége 400Ft/óra.

A hagyományos fával történő füstöléskor savak, gyanta és gázok keletkeznek, amelyek befolyásolják a hús ízét. Ha a fa ég lehetetlen ellenőrizni, hogy nyers marad-e az étel. Ez azonban nem fordulhat elő a bradley füstpogácsákkal.

Bradley Smoker 4 rack

A Bradley Smoker digitális füstölő - 4 rácsos kialakításának köszönhetően egyedi és könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, emellett a profi séfeknek is segítségére válik. A Bradley füstölő elektromosan működik, és a digitális beállítással még egyszerübbé válik a pontos hőmérséklet és időtartam szabályozás, valamint a füstgenerátor segítségével biztosítja a faforgács-pogácsák automatikus adagolását. Tíz különböző fafajta biztosítja a más és más füstölt ízhatást mindenki elégedettségére. Melegfüstös és hidegfüstös füstölésre is alkalmas, a füstszekrénye hőszigetelt.

 

 

Irány a webshop
Bradley Smoker 4 rack
Bradley Smoker 6rack

A Bradley Smoker digitális füstölő - 6 rácsos kialakításának köszönhetően egyedi és könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, emellett a profi séfeknek is segítségére válik. A Bradley füstölő elektromosan működik, és a digitális beállítással még egyszerübbé válik a pontos hőmérséklet és időtartam szabályozás, valamint a füstgenerátor segítségével biztosítja a faforgács-pogácsák automatikus adagolását. Tíz különböző fafajta biztosítja a más és más füstölt ízhatást mindenki elégedettségére. Melegfüstös és hidegfüstös füstölésre is alkalmas, a füstszekrénye hőszigetelt.

Irány a webshop
Bradley Smoker 6rack
Bradley Smoker ® Original

A Bradley Smoker analóg füstölő - 4 rácsos kialakításának köszönhetően egyedi és könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, emellett a profi séfeknek is segítségére válik. A Bradley füstölő elektromosan működik, és az analóg beállítással még egyszerübbé válik a pontos hőmérséklet szabályozás, valamint a füstgenerátor segítségével biztosítja a faforgács-pogácsák automatikus adagolását. Tíz különböző fafajta biztosítja a más és más füstölt ízhatást mindenki elégedettségére. Melegfüstös és hidegfüstös füstölésre is alkalmas, a füstszekrénye hőszigetelt.

 

Bradley Smoker ® Original