Főoldal Kamado Joe

Kamado Joe


 

A Kamado sütők már megjelenésükkel is a megújulást és a szakértelmet képviselik. A Kamado Joe Classic vastag hőálló teste rendkívül jól tartja a meleget, ezzel biztosítva a hús aromáját és nedveségét. Az egyszerűen nyíló fedél alatt hatalmas grillfelület van, amely akár 12 filé vagy csirkemell sütéséhez is elegendő egyszerre. A standard felszereltségben egy főzőrendszer, egy nagy teherbírású öntöttvas kocsi, egy szabályozható szellőző és egy kihúzható hamutároló is benne van.

A Kamado a hús-, hal – és zöldségételeknek is különleges aromát ad. Működése egyszerű, mégis különleges és hatékony: a grill kerámiatestébe beáramló levegő átszivárog a fedőnyilásokon, a faszén pedig meleget és füstöt termel.

A Big Joe képviseli a márka királyát, minden, ami a Classik II-t jellemzi, csak nagyban.  Akár három teljes rácson süthetünk oldalast, így a Big Joe nagyobb csoportok és rendezvények ideális házigazdája. A Big Joe egy szakértők által kifejlesztett BBQ sütő. Vastag fallal, hőálló kerámiával látták el, így a benne készült hús szaftos marad, és a füst ízét megtartja.

CLASSIC JOE III

A Classic III a ciklonos légáramlási technikák erejét hasznosítsa, annak érdekében, hogy szabályozhassa a meleget (hőt) és a füstösséget. A SlöRoller betétet úgy tervezték, hogy tökéletesítse az étel ízét és állagát az alacsony és lassú sütések alkalmával (maximum 260 fokig). Könnyen kicserélhető hővisszaverő lemezekre, ha magasabb fokon szeretnénk grillezni. Akárcsak az elődjénél, a Classic II-nél, itt is megtalálható a vastagfalú, hőálló héj, mely zárolja a füstöt és a párát bármilyen hőmérsékleten. A könnyen nyitható fedő (kupola) magában foglalja a (túlnyomás) szabályozó Air Lift Hinge-t és az ultra pontos Kontrol Tower felső nyílást. Az alatta lévő nagy sütőfelület kereskedelmi minőségű 304 rozsdamentes acélból lett kialakítva. A Classic III készülék tartalmaz még egyéb szabadalmaztatott Kamado Joe® innovációkat is: a 3-szintes Divide & Conquer® rugalmas sütőrendszert rozsdamentes, hőálló acélkosárral, alumínium oldalsó polcokat, egy prémium minőségű nehéz teherbírású gördülő kocsit, amely időjárásálló galvanizált acélból készült, a fejlett technológiájú Multi-Panel FireBox-ot és a szabadalmaztatott kipufogó hamutartót a könnyű tisztítás érdekében.

CLASSIC JOE III
CLASSIC JOE II

A Classic II egy vastagfalú, hőálló héjjal rendelkezik, mely zárolja a füstöt és a párát bármilyen hőmérsékleten. A könnyen nyitható fedő (kupola) magában foglalja a Air Lift Hinge-t és az ultra pontos Kontrol Tower felső nyílást. Az alatta lévő nagy sütőfelület kereskedelmi minőségű 304 rozsdamentes acélból lett kialakítva. A Classic II készülék tartalmaz még egyéb szabadalmaztatott Kamado Joe® innovációkat is: a Divide & Conquer® rugalmas sütőrendszert, a fejlett technológiájú Multi-Panel FireBox-ot, egy nagy teherbírású öntöttvas kocsit és a szabadalmaztatott hamutartót a könnyű tisztítás érdekében.

Az alábbi (árban foglalt) tartozékokkal szállítjuk: gördíthető alváz 4 db önbeálló (2 db fékezhető) kerékkel, kihúzható hamuláda, reteszelhető gázrugós emelőszerkezet, nagyméretű analóg hőmérő (480 °C-ig), HD polietilénből készült fedélfogantyú és lehajtható polcok, esőbiztos alumínium füstgázszabályozó kémény, huzatszabályozó, piszkavas, grill csipesz, multifunkciós rostély: 18" (460 mm) átmérőjű. acél multipozíciós állvány, két darab félhold alakú kerámia deflektor lap valamint 2db félhold alakú grillrács.

Irány a webshop
CLASSIC JOE II
CLASSIC JOE I

Különleges minőségű tűzálló kerámia test és tűztér. Alacsony(barbeque) és magas (akár 480 °C) hőmérsékletű sütésre, grillezésre, füstölésre használható faszéntüzelésű készülék. Az alábbi tartozékokkal szállítjuk: gördíthető alváz 4 db önbeálló (2 db fékezhető) kerékkel, kihúzható hamutároló, rugóval előfeszített zsanérszerkezet, nagyméretű analóg hőmérő (480 °C-ig), HD polietilénből készült fedélfogantyú és lehajtható polcok, dupla füstgázszabályozó tárcsa, huzatszabályozó, piszkavas, grill csipesz, multifunkciós rostély: 18" (460 mm) átmérőjű acél multipozíciós állvány, két db félhold alakú kerámia deflektor. Kapacitása: 6-8 szelet bélszin vagy pl. 9 kg sertéshús.

CLASSIC JOE I
BIG JOE

610 mm átmérőjű grillrács, gördíthető állvány lehajtható polcokkal, különleges minőségű tűzálló kerámia test és tűztér. Alacsony (BBQ hőtartomány 110-150 °C) és magas (akár 480 °C a pizzakészítéshez elengedhetetlen) hőmérsékletű sütésre, grillezésre, füstölésre használható faszéntüzelésű készülék.

Az alábbi tartozékokkal szállítjuk: gördíthető alváz 4 db önbeálló (2 db fékezhető) kerékkel, kihúzható hamuláda, rugóval előfeszített zsanérszerkezet, nagyméretű analóg hőmérő (480 °C-ig), polietilénből készült fedélfogantyú  és lehajtható polcok, dupla füstgázszabályozó tárcsa, huzatszabályozó, piszkavas, grill csipesz, multifunkciós rostély: 24" (610 mm) átmérőjű rozsdamentes acél multipozíciós állvány, 2db félhold alakú grillrács,  2db félhold alakú kerámia deflektor lap.

BIG JOE
JOE JUNIOR

Az egyedülálló kamado főzési élmény szállítható a történelem során előszőr a Kamado Joe-nak hála az innovatív Joe Jr. készülékkel. Tökéletes piknikezéshez, medencés partikhoz, kempingezéshez és egyéb ínyenc alkalmakhoz. A Joe Jr. mindössze 30 kg-ot nyom és 958 négyzetcentiméter sütőfelülettel büszkélkedik (bőséges hely egy csirkéhez és zöldséghez). A vastagfalú kerámia test hőre záródik, párásít és ízesít, illetve a deflektor lehetővé teszi a szakácsok számára, hogy közvetett hővel kísérletezzenek a rugalmasabb sütés érdekében.

Az alábbi tartozékokkal szállítjuk: tartóállvány fogantyúval, rugóval előfeszített zsanérszerkezet, nagyméretű analóg hőmérő (480 °C-ig), fedélfogantyú, dupla füstgázszabályozó tárcsa, huzatszabályozó, piszkavas, grill csipesz, rostély: 13,5" (342 mm), teljes méretű kerámia deflektor lap.

Irány a webshop
JOE JUNIOR